Portret lotte aerssens fotografie

Welkom!

Hoi! Ik ben Lotte, 27 jaar en ik woon samen met mijn man Rik en kinderen Melle en Lena in Gouda. Naast mijn werk als fotograaf, werk ik parttime bij een bank als scrum master, hou ik van viool spelen, sporten en ben ik op dit moment aan het leren om zelf zuurdesembrood te bakken.

Maar het meest blij word ik van fotograferen. Het draait bij mij om verbinding, connectie en echte emotie. Ik wil jullie vastleggen zoals jullie zijn; zoals jullie van elkaar houden. Als stel, gezin of verzin het maar. Daarbij vind ik het een uitdaging om oog te hebben voor het alledaagse, omdat het juist die gewone dingen zijn die een herinnering levend kunnen maken. Een liefdevolle blik, een arm om een schouder, een vrolijk spelend kind. Deze gebaren kunnen zoveel vertellen en maken een bijzondere dag als een bruiloft extra speciaal.

Een van de leukste momenten, vind ik het moment dat ik de foto’s aan jullie mag geven. Dat is namelijk het moment dat ik jullie écht blij kan maken. Foto’s zijn namelijk het beste middel om een mooie herinnering te bewaren! Of het nou gaat om een stel dat samen plezier heeft, het aansnijden van de bruidstaart of het moment dat je kind voor het eerst op je borst ligt. De reacties op mijn foto’s maken mij vervolgens weer blij.