Lieve woorden

bruiloft liefde verliefd verloofd getrouwd lotte aerssens fotografie

Willem & Anne

Lotte werkt op een fijne, ongedwongen manier. Ze weet precies de spontane momenten vast te leggen. Alles was haalbaar, daardoor voelden wij ons op ons gemak. Van tevoren hadden we alles doorgesproken, waardoor we wisten wat er allemaal mogelijk was. Op de dag zelf was Lotte overal, zo bleek later op de foto’s, want we hebben hier niets van gemerkt.
Ook het vormgeven van het album verliep prettig. Wij wisten niet zo goed wat we wilden, maar Lotte nam initiatief en bleek precies goed in te schatten wat bij ons past.

Lotte had oog voor wat wij wilden en barstte zelf van de goede ideeën, waardoor we nu met prachtige foto’s op onze trouwdag terugkijken. Dank je wel Lotte!

01 - 03
verliefd verloofd getrouwd koppel loveshoot lotte aerssens fotografie

Maurin & Hanna

Even geleden gingen wij met Lotte mee voor een shoot. Dit hadden wij nog nooit echt gedaan, dus vonden we dat best spannend!
Gelukkig stelde Lotte ons meteen gerust.

Lotte durft zichzelf kwetsbaar op te stellen. Ze kwam met veel ideeën, waardoor we eigenlijk helemaal niet meer met de camera bezig waren. Hierdoor is het Lotte gelukt om ons heel spontaan op de foto te zetten.

Na één dag verraste Lotte ons al met een aantal buitengewoon mooie foto's. Wát een prachtig licht... Daar kunnen we uren naar kijken! Een paar dagen later ontvingen we de rest en weer maakte zij ons razend enthousiast! WAUW! De foto's zijn warm, puur, lief, spontaan, sprekend ons, magisch!

Wij raden Lotte dus iedereen aan, echt een waar talent!

02 - 03
Gezin familie liefde lotte aerssens fotografie

Familie Gelderblom

We wilden graag een mooie foto van onze twee kinderen. Ik kwam bij Lotte terecht en vroeg of zij dat zag zitten. Twee jonge kinderen geeft toch best een uitdaging. Ik had een foto van de fotolijsten doorgestuurd, zodat ze een idee had over stand en formaat. Door de voorbeelden die ze stuurde, werden we erg enthousiast!

Het resultaat is heel erg mooi en we zijn er super blij mee! Beide kinderen waren gelijk op hun gemak bij Lotte en dat zie je direct terug in de foto's! Wij zijn heel tevreden en raden haar zeker aan!

03 - 03